Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Terug

Deel

Podcast 'Rondje van de Zaak' E6 | Passie ≠ goed rendement: horecaondernemers moeten zakelijker denken - Addie Roelofsen en Pieter Miedema, AR Concepting

Annabelle
Leestijd 2 min

In onze podcastserie 'Rondje van de Zaak' delen horeca professionals hun ervaringen en inzichten om jou te voorzien van kennis, inspiratie en tips. In aflevering 6, de laatste aflevering van seizoen 1, vertellen Addie Roelofsen en Pieter Miedema van Adviesbureau AR Concepting hoe zij hun opdrachtgevers helpen om succesvoller te worden.

Horeca podcast van Eijsink

Ondernemen vanuit passie ≠ een goed rendement: horecaondernemers moeten zakelijker denken

Gasten: Addie Roelofsen en Pieter Miedema
(Voormalige) zaken en projecten: Hotel de Wereld, Michelinsterren restaurant O Mundo, Paleis het Loo, Koninklijke Burgers Zoo, Nationaal Park de Hoge Veluwe en meer.

Addie dronk ruim 30 jaar geleden als student aan de koksopleiding al een drankje in Café de Tijd waar Pieter destijds bedrijfsleider was. Beide hadden ze in de jaren daarna diverse succesvolle horecazaken en inmiddels gebruiken ze hun kennis en ervaring om vanuit horeca adviesbureau AR Concepting sturing te geven aan de mooiste projecten.

"Horecaondernemers ondernemer vaak heel erg vanuit passie. Dat maakt dat keuzes maken op basis van data en feiten soms wat lastiger is." Daarbij helpen en bedrijven winstgevender maken, maar ook het zorgen voor een betere bedrijfsstructuur en -processen en ondersteuning op het gebied van wet- en regelgeving zijn zaken waarin de heren graag het verschil maken.

In deze podcast vertellen Addie en Pieter over doelgroepanalyse, conceptontwikkeling en de verwachting van gasten. Maar ook waarom je moet durven blijven investeren in goede mensen en nog veel meer.

Beluister hun verhaal en tips hier op onze website.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via Spotify, Apple Podcast of Youtube.

Ook interessant

Arjan
Arjan, adviseur

Arjan gaat graag met je verder
over waar kansen liggen