Op de hoogte blijven? Krijg de laatste updates in jouw mailbox.
Terug

Deel

Entree Awards 2024: dit zijn de winnaars

Susan
Leestijd 3 min

Gisteravond, op 2 december, was het zover vanuit Theater Amsterdam: de Entree Awards 2024! Elk jaar reikt Entree dertien prijzen uit aan de meest onderscheidende horecabedrijven, Horecaondernemer van het Jaar en Best Bartender. Wie zijn dit jaar bekroond als winnaars van de Entree Awards 2024 bij de verschillende categorieën?

Entree awards 2024

Horecaondernemer van het Jaar 2024
Horecaondernemer Robin Bravenboer is gekozen tot Horecaondernemer van het jaar 2024. Bravenboer runt meerdere horecazaken in Rotterdam en Barcelona en werd door de jury, bestaande uit de redactie van Entree, bestempeld als een 'inspirator voor de horecabranche'. Met zijn zaken Baja Beach Club (Rotterdam) en Crazy Piano's (Scheveningen) speelde hij al in de jaren '90 een sleutelrol in het op de kaart zetten van belevingshoreca.


Best Bartender
Sebastian Cichowlas mag zich Best Bartender van 2024 noemen. Op 4 november werd er door bijna 80 bartenders gestreden op 5 onderdelen: een knowledge test, free pour test, speed round challenge, mystery box en een personality challenge. De jury was onder de indruk van zijn kalmte, creativiteit en vermogen om te entertainen.

Best New Boutique Hotel
Binnen deze categorie wordt beoordeeld of het hotelconcept succesvol is geïmplementeerd en of het hotel zich heeft weten te onderscheiden binnen de hotelindustrie. De winnaar heeft uitstekend gepresteerd op alle aspecten, waaronder het concept, faciliteiten, design, duurzaamheid, food & beverage en ondernemerschap. Hiermee heeft het hotel bewezen een waardevolle aanvulling te zijn voor de sector en collega's binnen het vakgebied.

Winnaar Best New Boutique Hotel: Bledin in Bloemendaal


Best Dine & Drink Concept
Bij winnaars in deze categorie zijn gasten welkom voor zowel een diner als een drankje, en heerst er gedurende de hele avond een levendige sfeer. Het winnende concept kenmerkt zich door een perfecte afstemming van zowel de zichtbare als onzichtbare aspecten in de horecazaak. Het food- en beverage-aanbod, het interieur en de sfeer maakt het de perfecte locatie voor een avond ontspannen na een lange werkdag.

Winnaar Best Dine & Drink Concept <100 gasten: Bar Bù in Rotterdam
Winnaar Best Dine & Drink Concept 100-125 gasten:
Mairie in Berkel en Rodenrijs
Winnaar Best Dine & Drink Concept >125 gasten: 1NUL8 Basement in Rotterdam


Best New Cocktailbar
Degene die de titel Best New Cocktailbar mag dragen, is er in geslaagd om de Nederlandse cocktailscene naar nieuwe hoogtes te brengen. De winnaar heeft zich onderscheiden door een perfecte harmonie tussen verfijnde cocktails, excellente service, diepgaande kennis en gastvrijheid van bartenders. Dit alles natuurlijk gepresenteerd in de juiste ambiance en passend interieur.

Winnaar Best New Cocktailbar: LuminAir in Amstelveen


Best New Restobar
Restobars zijn de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Steeds vaker vind je eetgelegenheden waar je het gevoel hebt in een bar te zijn, maar waar de gerechten verder gaan dan de traditionele barhapjes. De bar zelf staat centraal in de zaak en het culinaire niveau is hoog, zonder overdreven poespas en met een flexibel menu. De service is informeel en de setting ademt smaak en stijl uit. De winnaar in deze categorie heeft het allemaal.

Winnaar Best New Restobar: Café Kiem in Rotterdam


Best New All Day Concept
In deze categorie deden horecazaken mee die ontbijt tot en met diner verzorgen en eventueel nog late night. De beoordeling richtte zich op de vraag of het 'all day'-concept goed tot zijn recht kwam en elk dagdeel op de juiste manier werd ingevuld. De winnaar onderscheidde zich door op een unieke en moderne wijze een aantrekkelijk all day-concept neer te zetten, dat perfect aansluit bij de behoeften van de doelgroep.

Winnaar Best New All Day Concept: Badhuis in Amsterdam


Best Fine Dining Concept
Deze categorie draait om een exclusieve 360-graden dinerbeleving in het hoge segment. Bij de genomineerden staat niet alleen voortreffelijk eten centraal, maar ook een perfect afgestemd design, een unieke sfeer en de visie van de ondernemer. In dit top-restaurant valt alles op zijn plaats!

Winnaar Best Fine Dining Concept: Heimat in Utrecht


Best New Rooftop
Rooftops zijn populairder dan ooit! In het afgelopen jaar opende een reeks indrukwekkende dakterrassen in Nederland. In deze categorie beoordeelt de jury welke nieuwkomer het meest uitblinkt op alle aspecten. Waar geniet de gast niet alleen van een adembenemend uitzicht, maar weet de ondernemer met zijn of haar team ook een ultieme beleving neer te zetten?

Winnaar Best New Rooftop: Selva in Amsterdam


Best New Entertainment Concept
In deze categorie beoordeelt de jury concepten waarin gasten actief betrokken worden, zoals sportieve activiteiten of karaoke, gecombineerd met hoogwaardige horeca. In dit type onderneming versterken beide elementen elkaar, wat leidt tot een langere verblijfsduur van de gasten. Welk bedrijf weet deze formule het beste tot uitvoering te brengen?

Winnaar Best Entertainment Concept: Duke of Tokyo in Rotterdam


Beste Jaarrond Terras
In deze categorie deden horecazaken mee die al jarenlang aan de top staan. Dit jaar is het thema: jaarrond terrassen. De genomineerden weten met een doordacht en creatief concept elk seizoen terrasgasten te trekken. De winnaar, gevestigd in het centrum van Nes op Ameland, heeft over werkelijk alles nagedacht.

Winnaar Beste Jaarrond Terras: Van Heeckeren op Ameland


Eijsink feliciteert

Eijsink is trots op alle horecazaken die zich hebben weten te overtreffen met hun prestaties het afgelopen jaar. Speciale felicitaties gaan uit naar onze klanten: Mairie, 1NUL8 Basement, Badhuis en Van Heeckeren!

Ook interessant